Krimteater og en treretters middag

lagt inn 13. okt. 2016, 04:00 av Mette Martinsen   [ oppdatert 5. nov. 2017, 13:24 ]

«Hva skjedde egentlig med Marianne?» - en kriminalgåte i fire akter

Kongsberg Krim, Kongsberg Teaterlag og Gyldenløve Hotell  ønsker velkommen til forestillingen «Hva skjedde egentlig med Marianne?». Det er tredje gangen vi prøver dette konseptet, som i all ubeskjedenhet har slått godt an. Teater, mord og mat for åpen scene. Her kan alt skje.

Vi befinner oss innledningsvis i avdøde Peder Kjærs hytte på Blefjell, hvor fem av hans etterkommere er samlet. Ingen vet hvorfor de er samlet her. Kan det være noe med arven å gjøre?  Eller er det ganske andre ting som ligger bak?  I alle fall ligger det an til avsløringer og konflikter, og samholdet i familien er kanskje ikke så godt som noen hadde trodd?  

Forestillingen består av fire nervepirrende akter ispedd tre retters velsmakende middag.  Og publikum blir invitert til å selv å leke detektiv i beste Hercule Poirot-stil. Så vær velkommen til både god fornøyelse og fordøyelse.

I rollene:
Preben Kjær, eks- politiførstebetjent: Stein O. Rasmussen

Vigdis Kjær, sekretær:                    Mari Evjen Jørstad
Renate Hoff, bibliotekar:                 Unni Bjertnes

Bernhard Hoff, aksjemegler:            Tommy Johansen

Sylvia Kjær, filmregissør:                Mona Botner Nilsen

Manus etter en svensk idé:             Arve Fretheim


NB! ALLE FORESTILLINGENE ER UTSOLGT.

Spilledatoer:  tirsdag 25. oktober, onsdag 26. oktober, torsdag 27. oktober (utsolgt), fredag 28. oktober og lørdag 29. oktober 2016.
Alle dager kl. 19.

Billetter à kr 650,- inkluderer 3-retters middag og teaterforestilling, reserveres på epost til gyldenlove@bestwestern.no eller tlf. 32 86 58 00.Comments